ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Απορρίφθηκε από τη Φέγενορντ η πρώτη πρόταση για τον Άρνε Σλοτ, σε διαπραγματεύσεις οι δύο ομάδες

Λίβερπουλ: Απορρίφθηκε από τη Φέγενορντ η πρώτη πρόταση για τον Άρνε Σλοτ, σε διαπραγματεύσεις οι δύο ομάδες
Ο Άρνε Σλοτ στον πάγκο της Φέγενορντ @2023 AP IMAGES/CZAREK SOKOLOWSKI

Αρνητική ήταν η απάντηση της Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για την απόκτηση του προπονητή της Άρνε Σλοτ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα κάνει τον Ολλανδό τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ.

Στο πρόσωπο του Άρνε Σλοτ έχει βρει η Λίβερπουλ τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά από εννέα χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με το The Athletic, οι "ρεντς" κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Φέγενορντ για την απόκτηση του 45χρονου τεχνικού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026 και δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Η εν λόγω πρόταση έφτασε τα 9.000.000 ευρώ, με τη Λίβερπουλ να αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά, καθώς μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στη Λεβερκούζεν και την περίπτωση του Ρούμπερ Αμπορίμ που πήγε πίσω, ο Άρνε Σλοτ είναι το πρώτο φαβορί για την μετα-Κλόπ εποχή.

Πέρυσι (2022/23) ο Ολλανδός τεχνικός οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στην κορυφή της Eredivisie και στον πρώτο της τίτλο πρωταθλήτριας μετά από έξι χρόνια και φέτος πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ