STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 2-0

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 2-0
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Κ20 επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και επέστρεψε στις νίκες. Εξαιρετική η απόδοση του Τριφυλλιού, σκόρερ οι Μαλντίν και Γιαννιτσάνη.

Ευκολότερα απ' ότι ανέμενε, ο Παναθηναϊκός Κ20 επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα με 3-1 από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν ζωντανά και εντελώς ελεύθερα όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Νέων που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League U20.

Η ομάδα των Βαγγέλη Σάμιου και Σπύρου Μαραγκού ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ με σκόρερ τους Μαλντίν και Γιαννιτσάνη, είχε ένα χαμένο πέναλτι με τον δεύτερο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ώστε να διευρύνει και άλλο το προβάδισμα του.

Στο δεύτερο η απόδοση δεν ήταν ανάλογη, ωστόσο και πάλι διατήρησε τον έλεγχο, δεν κινδύνεψε από τον αντίπαλο και είχε αρκετά καλό ρυθμό.

Κορυφαίος του Παναθηναϊκού Κ20 ήταν ο Μουζακίτης, ο οποίος ήταν απειλητικός και δημιουργικός και το μοναδικό που του έλειψε ήταν η εκτέλεση. Όλοι οι παίκτες κινήθηκαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και ανέκτησαν την αυτοπεποίθηση τους, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Β., Μουζακίτης, Νιούμαν (81' λ.τ. Αγγελόπουλος Γ.), Μπαλμπόα (87' Γεροκωνσταντής), Μαλντίν, Γιαννιτσάνης (62' Χαλκιαδάκης)

Εργοτέλης: Χανιωτάκης, Γενιτσαρίδης, Παρθενιάδης (80' Λέλεκας), Λίκα, Τουρνάκης, Βογιατζής (69' Περοχαμβίλι), Χρυσοφάκης, Φλέβαρης, Μερτίρι, Κουιρουκίδης, Φουκαράκης

ΤΟ ΜΑΤΣ

1' Αρχίζει το παιχνίδι.
6' Κίτρινη κάρτα στον Γενιτσαρίδη.
14' ΤΟ 1-0 Ο Μαλντίν με όμορφη εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ.
24' ΤΟ 2-0 Ο Μουζακίτης γύρισε τη μπάλα παράλληλα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Μπαλμπόα και στο δεύτερο δοκάρι, ο Γιαννιτσάνης με πλασέ, σκόραρε.
31' Ο Νίκας ανέτρεψε τον Νιούμαν στην περιοχή και ο διαιτητής το υπέδειξε.
31' Κίτρινη κάρτα στον Νίκα.
32' Ο Γιαννιτσάνης εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χανιωτάκη.
45' Τέλος πρώτου μέρους.

46' Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
52' Κίτρινη κάρτα στον Γιαννιτσάνη.
60' Κίτρινη κάρτα στον Αναστασόπουλο.
69' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Περοχαμβίλι στη θέση του Βιογατζή.
72' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χαλκιαδάκης στη θέση του Γιαννιτσάνη.
80' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Λέλεκας στη θέση του Παρθενιάδη.
81' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Γ. Αγγελόπουλος στη θέση του Νιούμαν.
87' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Γεροκωνσταντής στη θέση του Μπαλμπόα.
93' Τέλος αγώνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ