ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιβάγια: Ανακοινώθηκε το νέο τριετές συμβόλαιο με τη Χάιντουκ

Ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021
Ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Χάιντουκ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραμονή του Μάρκο Λιβάγια στις τάξεις της για τρία ακόμη χρόνια με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να υπογράφει έως το 2024.

Στις 28 Μαίου έγινε γνωστό πως ο Μάρκο Λιβάγια υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με την Χάιντουκ αλλά δεν είχε γίνει γνωστό πόσα χρόνια ήταν αυτό.

Την Τετάρτη (9/6) το μεσημέρι οι Κροάτες με επίσημη ανακοίνωση τους έκαναν γνωστή την παραμονή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ για τρία χρόνια στο σύλλογο και τη συνόδευσαν με ένα βίντεο που έλεγε "Λιβάγια μείνε".

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Χάιντουκ ανακοινώνει με περηφάνια πως ο ο Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας. Ο σύλλογος και ο παίκτης έφτασαν σε συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ ο Λίβαγια από εδώ και πέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 10.

Ο Μάρκο θα ενσωματωθεί στην ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της η οποία επίσημα ξεκινάει τη Δευτέρα 14/6".

Ο Λιβάγια είπε στις δηλώσεις του: "Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς από τη στιγμή που ήρθα και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα για την αγάπη που έδειξαν σε μένα και την οικογένεια μου. Με γεμήσατε με ενέργεια. Αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης, αποδοχής και ευχών για να μείνω. Ακόμα και αν ήθελα να φύγω δεν θα ήταν δυνατόν με όλα αυτά που κάνατε Από την αρχή η επιθυμία μου ήταν να κάνω κάτι εδώ το οποίο θα το θυμούνται όλοι. Πιστεύω ότι ακόμα έχουμε δουλειές που δεν έχουμε τελειώσει και είμαι χαρούμενος που μαζί θα παλέψουμε για τους στόχους μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ