ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λιβάγια παραμένει στη Χάιντουκ

Ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021
Ο Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άρη για τη Super League Interwetten 2020-2021 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Συμβόλαιο συνεργασίας για αρκετά χρόνια υπέγραψε ο Μάρκο Λιβάγια με τη Χάιντουκ., ύστερα από την εξαιρετική παρουσία του στην Κροατία στο 2ο μισό της φετινής σεζόν.

Παίκτης της Χάιντουκ θα παραμείνει ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Σπλιτ, ύστερα από την 6μηνη συνεργασία που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποκτήθηκε από τους Κροάτες μεσούσης της περσινής σεζόν με το ελάχιστο δυνατό συμβόλαιο, ώστε να καθοριστεί οριστικά το μέλλον του το καλοκαίρι.

Την Παρασκευή έγινε γνωστό στα ΜΜΕ της χώρας ότι ο 27χρονος φορ, ύστερα από 7 γκολ και 7 ασίστ σε 17 αγώνες με τη Χάιντουκ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας "για πολλά χρόνια", όπως αναφέρουν Κροάτες δημοσιογράφοι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ