ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίπι: "Οι παίκτες είχαν προσωπικότητα"

Λίπι: "Οι παίκτες είχαν προσωπικότητα"
Λίπι-Ιταλία

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής Ιταλίας στη Σόφια κόντρα στη Βουλγαρία, έμεινε ο Μαρτσέλο Λίπι

"Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Προσπάθησαν με κάθε δυνατό τρόπο να πάρουν τη νίκη και δεν τα κατάφεραν, όμως η Βουλγαρία είναι ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο, οπότε το αποτέλεσμα ήταν καλό", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στο ντεμπούτο των Σιμόνε Πέπε και Τζουζέπε Ρόσι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

"Είχα δει ότι υπήρχε καλή σχέση μεταξύ των παλιών και των νέων παικτών, οπότε ήμουν πεπεισμένος πως θα κάναμε μία καλή εμφάνιση.

Ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες στο ματς με τη Βουλγαρία, και νέοι και παλιοί. Ο Τζανλούκα Τζαμπρότα τα πήγε πολύ καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο Μάρτιν Πετρόφ, ενώ εντυπωσίασε και ο Αντρέα Ντοσένα.

Κάναμε λίγα σουτ προς την αντίπαλη εστία, όμως έγιναν πολλές σέντρες στην περιοχή και έγιναν καλές ευκαιρίες, όπως αυτή του Τζιλαρντίνο. Είναι δύσκολο να φεύγεις με τη νίκη από τέτοια παιχνίδια".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αυτό ήταν το 29ο σερί παιχνίδι που ο Μαρτσέλο Λίπι έμεινε αήττητος στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, με τον "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδοσφαίρου να θέλει ένα ακόμα για να ισοφαρίσει και δύο για να ξεπεράσει το απόλυτο ρεκόρ του Βιτόριο Πότσο (30 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα στον πάγκο των "ατζούρι").







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ