ΑΕΚ

Λιούμπιτσιτς: "Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες που έχω ζήσει"

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς
Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς μίλησε σε Μέσο της Αυστρίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που είδε από τους φίλους της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ήταν το χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο γκρουπ που έχει χτίσει ο Ματίας Αλμέιδα, έχοντας πετύχει δύο γκολ.

Ο Κροάτης μέσος μίλησε σε Μέσο της Αυστρίας (γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιέννη) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες που έχει με την Ένωση. Αρχικά για την ατμόσφαιρα τόνισε, "η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι μία από τις καλύτερες που έχω βιώσει ποτέ. Οι οπαδοί είναι ξεχωριστοί".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα και τις θέσεις που παίζει, αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Στάνκοβιτς. "Ο Αλμέιδα έκανε ακριβώς το σωστό. Δεν έπαιζα τελευταία πολύ στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Εδώ μπορώ να αγωνίζομαι ξανά ως οκτάρι. Αισθάνομαι πιο άνετα σε αυτή τη θέση. Ο Στάνκοβιτς μου είπε διάφορα πράγματα και με διευκόλυνε στο ξεκίνημα. Συνεπώς μπορώ να επικεντρωθώ απόλυτα στο ποδόσφαιρο και να παλέψω για τη θέση μου".

Κλείνοντας (τα της ΑΕΚ) αναφέρθηκε στον στόχο που έχουν οι κιτρινόμαυροι που είναι η διατήρηση των σκήπτρων της στο πρωτάθλημα. "Στόχος μας είναι να τους κερδίσουμε όλους, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας", ήταν όσα είπε ο Λιούμπιτσιτς για τον στόχο του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ