APERTURA

Λιονέλ Νούνιες: "Ήμουν κουρασμένος"

Λιονέλ Νούνιες: "Ήμουν κουρασμένος"
νούνιες

Ο Λιονέλ Νούνιες δικαιολόγησε τον προπονήτη του, λέγοντας πως αυτός ζήτησε την αλλαγή λόγω κούρασης

Αφού ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε ξανά στη επανάληψη για το 1-3.
Αμέσως μετά ο προπονητής του, Αμέρικο Γκαγέγο, τον αντικατέστησε και η Ιντεπεντιέντε έχασε με 3-4.

Όπως ήταν φυσικό όλοι κατηγορούσαν τον 55άχρονο τεχνικό που έβγαλε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, αλλά ο Νούνιες αποκάλυψε πως αυτός ζήτησε την αλλαγή.

"Ήμουν κουρασμένος και τα πόδια μου ήταν βαριά. Του ζήτησα αλλαγή και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Με ρώτησε αν είμαι ΟΚ και του είπα πως είμαι κουρασμένος".

"Τα λάθη ήταν δικά μας και χάσαμε ένα δικό μας ματς. Το έχουμε κάνει πολλές φορές φέτος και για αυτό και χάσαμε το πρωτάθλημα", τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Ο Λιονέλ Νούνιες και στα δύο γκολ που πέτυχε δεν πανηγύρισε και ο λόγος ήταν φυσικά πως έπαιζε κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Έπαιξε στην Αρχεντίνος από το 2005 μέχρι το 2007, όταν και τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, ενώ στα γκολ αντί για πανηγυρισμό ζητούσε συγγνώμη από τους οπαδούς.

Μάλιστα, όταν έστελνε την μπάλα στα δίχτυα έδινε... μαχαιριές στην πρώην ομάδα του, καθώς νωρίτερα η Εστουντιάντες έχασε δύο βαθμούς και η Αρχεντίνος με την νίκη της πέρασε στην κορυφή, μία αγωνιστική πριν το τέλος.












TAGS APERTURA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ