ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Λιονέλ Μέσι: Το προπονητικό κέντρο της Αργεντινής πήρε το όνομά του

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι @ 2023 GUSTAVO GARELLO / AP IMAGES

Η ομοσπονδία της Αργεντινής μετονόμασε τις προπονητικές της εγκαταστάσεις σε "Λιονέλ Αντρές Μέσι" προκειμένου να τιμήσει τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν για όσα προσέφερε στην αλμπισελέστε.

Οι Αργεντινοί εξακολουθούν να πανηγυρίζουν με τρέλα την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει γνωρίσει ξανά την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής αποφάσισε να τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τον Αργεντινό σούπερ σταρ, καθώς αποφασίστηκε το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αργεντινής να πάρει το όνομά του: "Λιονέλ Αντρές Μέσι", ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας για τον ίδιο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Ταπία, του προπονητή της αλμπισελέστε Λιονέλ Σκαλόνι και των υπολοίπων παικτών.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε αμέσως μετά τον λόγο και δήλωσε: "Σας ευχαριστώ επειδή αυτό είναι κάτι πολύ συναισθηματικό για μένα. Είκοσι χρόνια πριν ήρθα εδώ σε αυτό το μέρος και ένιωσα ιδιαίτερη ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια πολύ, πολύ ιδιαίτερη αναγνώριση για μένα".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ