ΛΙΟΝ

Λιόν: Συμφώνησε με τον Γκρόσο για να διαδεχτεί τον Μπλαν

Λιόν: Συμφώνησε με τον Γκρόσο για να διαδεχτεί τον Μπλαν
PRINT SCREEN

Ο Φάμπιο Γκρόσο πρόλαβε στη... στροφή τον Τζενάρο Γκατούζο και όλα δείχνουν θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιόν παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λοράν Μπλαν.

Ο Λοράν Μπλαν αποτελεί παρελθόν από την Λιόν έπειτα από την απόφαση της διοίκησης να του δείξει την πόρτα της εξόδου, ελέω της καταστροφικής παρουσίας της στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Ligue 1 (τελευταία, με απολογισμό μόλις 1 ισοπαλία και 3 ήττες) και τα δύο τελευταία 24ωρα βρίσκουν τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να "τρέχει" τις διαδικασίες για την ανεύρεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα του αντικαταστάτη του.

Αρχικά, ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει το χρίσμα, γεγονός που θα τον επανέφερε στους πάγκους έπειτα από απουσία μερικών μηνών και το διαζύγιό του με την Βαλένθια, ωστόσο το σκηνικό άλλαξε και ένας συμπατριώτης του τον πρόλαβε στην στροφή και είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία των λιονέ.

Όπως αποκάλυψε ο Γάλλος δημοσιογράφος, Ουγκό Γκιλεμέ, αργά το βράδυ της Τετάρτης επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ του Ιταλού προπονητή και της διοίκησης της Λιόν, και αυτό που απομένει τώρα είναι να ετοιμαστούν τα σχετικά έγγραφα και να πέσουν οι απαιτούμενες υπογραφές.

Σύμφωνα μάλιστα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Γκρόσο έπαιξε η επιθυμία του ιδιοκτήτη των "γκονς", Τζον Τέξτορ, με τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας (2006) να προέρχεται από μία διετία στον πάγκο της Φροζινόνε την οποία οδήγησε πέρυσι στην άνοδο στην Serie A ως πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας.

TAGS ΛΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ