ΛΙΟΝ

Λιόν: Απέλυσε τον Μπλαν και ψάχνει άμεσα τον διάδοχό του για τον πάγκο της

Ο Λοράν Μπλαν σε ματς πρωταθλήματος της Παρί απέναντι στην Ανζέ | 1 Δεκεμβρίου 2015
Ο Λοράν Μπλαν σε ματς πρωταθλήματος της Παρί απέναντι στην Ανζέ | 1 Δεκεμβρίου 2015 @2023 DAVID VINCENT/AP IMAGES

Ο Λοράν Μπλαν δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Λιόν, που είχε ισχύ μέχρι το 2024, με τα γαλλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η διοίκηση των "λιονέ" αποφάσισε την απόλυσή του και ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτή του στον πάγκο.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος ποδοσφαιρικού "θανάτου" στην Λιόν ολοκληρώθηκε την Δευτέρα (11/09), με τον Λοράν Μπλαν να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί εδώ και αρκετό καιρό, εργαζόμενος μέσα σε καθεστώς γκρίνιας και αμφισβήτησης, και τελικά να μην αντέχει και να πέφτει από αυτό.

Συμφωνα με ρεπορτάζ του γαλλικού Τύπου, η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία έπειτα από την καταστροφική εκκίνηση της ομάδας στην Ligue 1 (1 ισοπαλία - 3 ήττες) που την έχει αφήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με την "Equipe" να υπογραμμίζει πως το μέλος του επιτελείου του, Ζαν Φρανσουάλ Βουλιέ, θα επιβλέψει την προπόνηση της Τρίτης.

Ο ίδιος θα αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού μέχρι η διοίκηση να εντοπίσει τον εκλεκτό για να πιάσει την "καυτή πατάτα", με τους "λιονέ" να έχουν μία λίστα γεμάτη από υποψηφίους και τον Τζενάρο Γκατούζο να εμφανίζεται στην παρούσα φάση ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει το χρίσμα.

TAGS ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ