LIGUE 1

Η Μπρεστ πήρε βαθμό από τη Λιόν στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος

Ο Λούκας Πακετά με τη φανέλα της Λιόν
Ο Λούκας Πακετά με τη φανέλα της Λιόν PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν "κόλλησε" στο 1-1 με τη Μπρεστ στην πρεμιέρα της Ligue 1, με τους "λιονέ" να εκκινούν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα.

Η Λιόν υποδέχθηκε τη Μπρέστ για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 43ο λεπτό, χάρη στο υπέροχο σουτ που επιχείρησε ο Ίρβιν Κάρντονα στο 43ο λεπτό.

Οι παίκτες του Πίτερ Μπος στο δεύτερο μέρος μπήκαν δυναμικά, προσπαθώντας να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύοχυν το γκολ της ισοφάρισης με τον Ισλάμ Σλιμανί στο 62ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Εκαμπί.

Οι παίκτες της Λιόν ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Αλγερινό φορ, ωστόσο ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Η Μπρεστ είχε και αυτή τις ευκαιρίες της για να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες του Φαβρ στο 56ο λεπτό και η κεφαλιά του Σαρντονέ στο 58', δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Η ευκαιρία του Ντεμπελέ στο 72ο λεπτό κατέληξε άουτ, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίοα σφύριγμα της λήξης.

Λιόν: Λόπες, Γκούστο, Μαρσέλο, Λουκέμπα, Ντουμπουά, Κακερέ, Μέντες (60' Σλιμανί), Άουαρ, Εκαμπί, Τσέρκι (60' Πακετά), Ντεμπελέ

Μπρεστ: Μπιζότ, Πιέρ - Γκαμπριέλ (77' Φασουρί), Σαρντονέ, Μπρασί, Ούρονεν, Μπελκέμπλα (15' Μαγκνέτι), Εμποκ, Χονορά (78' Ντουβέρν), Φαβρεε, Καρντονά (65' Λε Ντουαρόν), Μουνιέ

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ