PREMIER LEAGUE

Λιντς - Τσέλσι 3-0: Ισοπέδωση στο "Έλαντ Ρόουντ"

Ο Ροντρίγκο της Λιντς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Έλαντ Ρόουντ", Λιντς | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ροντρίγκο της Λιντς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League 2021-2022 στο "Έλαντ Ρόουντ", Λιντς | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Λιντς έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο την Τσέλσι και με το επιβλητικό 3-0 στο "Έλαντ Ρόουντ" την άφησε τρεις βαθμούς πίσω στη βαθμολογία της Premier League.

Η Λιντς έδωσε ένα καλό μάθημα στην Τσέλσι και με το 3-0 για την 3η αγωνιστική της Premier League στο "Έλαντ Ρόουντ" την άφησε τρεις βαθμούς πίσω στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι "μπλε" παρατάχθηκαν στο γήπεδο με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο, αφού η ποινή του έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Τα "παγώνια" δεν άφησαν περιθώριο όμως και πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τους Μπρένταν Άαρονσον (έπειτα από μεγάλο λάθος του Εντουάρ Μεντί) και Ροδρίγο λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Η αντίδραση των φιλοξενουμένων δεν ήταν επαρκής και ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων (μαζί με την αμυντική ολιγωρία της Τσέλσι και την κακή μέρα του Μεντί) οδήγησαν στο 3-0 του Τζακ Χάρισον στο 69'. Το... κερασάκι στην τούρτα για την Τσέλσι ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΝΤΣ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ