PREMIER LEAGUE

Λιντς: Το υποτιμητικό tweet μετά απ' την ισοπαλία με τη Λίβερπουλ

Ο Ντιέγκο Γιορέντε πανηγυρίζει το γκολ του στο Λιντς - Λίβερπουλ
Ο Ντιέγκο Γιορέντε πανηγυρίζει το γκολ του στο Λιντς - Λίβερπουλ © 2021 LEE SMITH/ASSOCIATED PRESS

Η Λιντς με ανάρτησή της, στη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ, έδειξε ότι δεν αναγνωρίζει το όνομα των Reds εξαιτίας της συμμετοχής τους στην European Super League.

Η ανακοίνωση της σύστασης της European Super League έχει προκαλέσει σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι αντιδράσεις για την "επανάσταση" των 12 ομάδων είναι πάρα πολλές και αρκετά ηχηρές.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιντς και τη Λίβερπουλ, η οποία είναι εκ των ιδρυτριών της European Super League, έγινε πεδίο διαμαρτυριών. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν στην προθέρμανση με μπλουζάκια ενάντια στην ESL, ενώ οπαδοί των δύο ομάδων έβριζαν έξω από το Έλαντ Ρόουντ την κλειστή Λίγκα.

Η Λιντς προχώρησε σε ακόμη ένα βήμα μετά από τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάνει το 1-1 με τον Γιορέντε. Συγκεκριμένα, στο tweet για το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκαν με υποτιμητικό τρόπο στη Λίβερπουλ γράφοντας: "Η Λιντς κράτησε την ομάδα της Super League, τους Kόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ, στην ισοπαλία".

Το σχόλιο της Λιντς στη λήξη της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ
Το σχόλιο της Λιντς στη λήξη της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ TWITTER PRINTSCREEN

Έτσι, απέφυγε να αναγνωρίσει την Λίβερπουλ με το όνομά της, όπως στα video games που δεν έχει την άδεια για χρήση της ονομασίας.

Photo credits: © 2021 Lee Smith/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ