PREMIER LEAGUE

Λιντς - Λίβερπουλ: Ο Μανέ έδωσε τέλος σε αφλογιστία τριών μηνών

Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at the Elland Road stadium in Leeds, England, Monday, April 19, 2021. (Clive Brunskill/Pool via AP)
Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at the Elland Road stadium in Leeds, England, Monday, April 19, 2021. (Clive Brunskill/Pool via AP) @ 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Οι Ζότα, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μανέ συνεργάστηκαν εκπληκτικά στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Λιντς και ο Σενεγαλέζος φορ έδωσε προβάδισμα στην Λίβερπουλ στο "Έλαντ Ρόουντ" (VIDEO).

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση του "Έλαντ Ρόουντ" για την 32η αγωνιστική της Premier League και μπορεί να μην κατάφερε στο πρώτο 10λεπτο να βρει δίχτυα όταν και άσκησε έντονη πίεση στην Λιντς ωστόσο το κατάφερε λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Ο Ντιόγκο Ζότα κινήθηκε ωραία στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έβγαλε υπέροχη μπαλιά ακριβείας στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ κινήθηκε εξαιρετικά χωρίς τη μπάλα και βγήκε απέναντι στον Μεσλιέ, για να κάνει την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Μανέ και τον Σενεγαλέζο να γράψει το 1-0 στην κενή εστία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως με το γκολ αυτό ο Μανέ έδωσε τέλος σε ένα αρνητικό σερί 9 αγώνων που δεν είχε σκοράρει στην Premier League, με το αμέσως προηγούμενο τέρμα του να καταγράφεται τον Ιανουάριο.

Photo Credits: @ 2021 Clive Brunskill/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ