ΠΑΟΚ

Λίνο: "Το αφήνουμε πίσω, κοιτάμε Ολυμπιακό"

Λίνο: "Το αφήνουμε πίσω, κοιτάμε Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Οι Έτο και Λίνο μίλησαν για την επόμενη ημέρα της ήττας από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως το μυαλό είναι πλέον στον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο Ετο είπε: " Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τακτική αυτό είναι θέμα προπονητή όχι δικό μου. Είμαι πολύ απογοητευμένος, θέλω να κερδίζουμε, δεν παίξαμε καθόλου καλά και δεν πήραμε αποτέλεσμα".

Οσον αφορά στις ενοχλήσεις στο γόνατό του επεσήμανε: " Αύριο θα κάνουμε εξετάσεις και θα δείξουν τι έχω".

Ο Λίνο από την πλευρά του δήλωσε: " Είμαστε εκνευρισμένοι για την ήττα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τον Ολυμπιακό".

Για τη φάση του πέναλτι και για την εικόνα του ΠΑΟΚ, τόνισε: " Δεν έχω άποψη για το πέναλτι. Δε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Ηταν πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό".

Σαλπιγγίδης: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"

Στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, για την ήττα του "Δικεφάλου" από τον Παναθηναϊκό χωρίς να ψάξει δικαιολογίες.

" Ο λόγος που χάσαμε, είναι ότι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η εμφάνιση μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Για το αν η ομάδα έχει πιάσει ταβάνι: " Δε συμφωνώ ότι η ομάδα έχει πιάσει ταβάνι και δεν πρέπει να ψάχνουμε αρνητικά πράγματα για να σχολιάσουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έχει δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι".

Κουμάλο: "Με τις κάρτες κάνουμε πιο δύσκολο το έργο μας"

Την άποψη του ότι το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εξέφρασε ο Μπονγκανί Κουμάλο με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

" Αμέσως μετά το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τι έφταιξε και δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη που γι' αυτή ήρθαμε, αλλά σίγουρα τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Παίρνουμε αρκετές κάρτες και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιο αυστηρές. Η αλήθεια είναι πως έτσι κάνουμε πιο δύσκολο το έργο μας και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην συνέχεια", είπε συγκεκριμένα.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επεσήμανε: " Οταν δέχεται τέτοια ήττα πρέπει να επιστρέψεις στο δυναμικό πνεύμα και να διεκδικήσεις τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Να φρεσκαριστούμε μέσα στην εβδομάδα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο ματς που ακολουθεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ