ΠΑΟΚ

Λίνο, ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ

Λίνο, ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ
INTIME SPORTS

Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Λίνο στο ματς με το Λεβαδειακό, μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έχει στείλει έξι φορές την μπάλα με τον ίδιο τρόπο στα δίχτυα (videos)

Ο Άλβες Λίνο, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, και χάρισε στο "Δικέφαλο" τους τρεις βαθμούς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος είχε καιρό να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο, όμως δεν είναι η πρώτη του φορά που το κάνει. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Λίνο έχειι σκοράρει έξι φορές με απευθείας εκτέλεση φάουλ όντας παίκτης του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, από ένα παίκτη της δική του ποιότητας με εξαιρετικό αριστερό πόδι, περιμένεις να βάλει γκολ και με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι ότι όποτε ο Λίνο πετυχαίνει γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τη νίκη.

Ο Λίνο ήρθε στον ΠΑΟΚ το Γενάρη του 2009 και λίγους μήνες μετά, συγκεκριμένα στις 30/07/09 πέτυχε το πρώτο του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ φορώντας τη φανέλα του "Δικεφάλου". Ήταν σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Βαλερένγκα, όταν και η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των Νορηβγών. Τελικά, οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν με σκορ 1-2.

Το δεύτερο γκολ με φάουλ το πέτυχε λίγους μήνες αργότερα. Στις 17/10/09 στον έντος έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και άνοιξε το σκορ, για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0.

Στις 09/01/10 ο Λίνο "σφραγίζει" την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (0-2), όταν πετυχαίνει ίσως και ένα τυχερό φάουλ, από πλάγια θέση, που πέρασε από πολλά σώματα.

Μιας και "ζεστάθηκε" με το γκολ κόντρα στο Λεβαδειακό, ο Λίνο λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 20/01/10 πετυχαίνει ένα εκπληκτικό φάουλ, σε εκτός έδρος αγώνα Κυπέλλου, κόντρα στον Πανσερραϊκό και ανοίγει το σκορ για να έρθει λίγο αργότερα το 0-2.

Κι ενώ η "μηχανή" του Λίνο με τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ είχε πάρει μπρος για τα καλάτα γκολ φάουλ σταμάτησαν απότομα. Ο Βραζιλιάνος μετρούσε περίπου ένα χρόνο να πετύχει γκολ με φάουλ, όταν και το ξανάκανε στις 10/12/2011 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Άνοιξε το σκορ για να φτάσει ο "Δικέφαλος" στη νίκη με σκορ 3-1.

Τελικά, χρειάστηκε ένας ακόμη χρόνος, μέχρι το προηγούμενο Σάββατο (8/12) όταν "ξαναχτύπησε" πετυχαίνοντας το γκολ κόντρα στο Λεβαδειακό, με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε το "τρίποντο" με 1-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ