ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λίνεν: "Ο Ζαϊρί έκανε τη διαφορά"

Λίνεν: "Ο Ζαϊρί έκανε τη διαφορά"
INTIME SPORTS

Στην απόδοση του Ζαϊρί στάθηκε ο Έβαλντ Λίνεν στην συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας παράλληλα ικανοποιημένος που οι "ερυθρόλευκοι" γύρισαν το ματς

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ζουάντ Ζαϊρί, αλλά και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 και να πάρει τη νίκη με 2-1, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά: " Το πρώτο ήταν δύσκολο ημίχρονο για εμάς. Παίξαμε καλά από τη μία πλευρά στην άλλη, αλλά δεν βρήκαμε τρόπο διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να κάνουμε ευκαιρίες. Το πέναλτι ήταν ένα σοκ για εμάς. Ήταν μία περίεργη απόφαση του διαιτητή, καθώς ο παίκτης μας βρισκόταν πολύ κοντά στην μπάλα. Από το 30' και μετά ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, παίξαμε πιο γρήγορα, αλλά δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, παρά μόνο μία σπουδαία με τον Ντουντού" και πρόσθεσε:

" Στο δεύτερο μέρος, αρχίσαμε όπως τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάρμπισιρ. Ο Ζαϊρί νομίζω έκανε τη διαφορά. Έπαιξε από τα πλάγια, πήγε ένας εναντίον ενός. Αυτό χρειαζόμασταν. Έκανε την πάσα στη χαμένη ευκαιρία του Ματ, σκόραρε ο ίδιος, ενώ έδωσε και την πάσα στον Χολέμπας, που έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο γκολ. Και μετά την αποβολή, ο αντίπαλος είχε οκτώ-εννέα παίκτες στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που τουλάχιστον γυρίσαμε το αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος. Έχουμε μία εβδομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το δεύτερο παιχνίδι".

Για τον επαναληπτικό αγώνα ο κ. Λίνεν ανέφερε: " Ελπίζω να βρούμε περισσότερους κενούς χώρους στον επαναληπτικό. Η Μακάμπι είναι μία καλή ομάδα τεχνικά και μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Νομίζω πως στο γήπεδό της θα αγωνιστεί διαφορετικά και πιο επιθετικά".

Για το ντεμπούτο των Ντένις Ρόμενταλ και Αριέλ Ιμπαγάσα με την φανέλα του Ολυμπιακού, ανέφερε: " Ο Ρόμενταλ έδειξε σε καλό επίπεδο στην προπόνηση. Είναι, όμως, νέος παίκτης στην ομάδα και θέλει χρόνο προκειμένου να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και οι συμπαίκτες του να μάθουν τον ίδιο. Ο Ιμπαγάσα χρειάζεται κι αυτός χρόνο, αλλά περισσότερο από τον Ρόμενταλ. Περιμέναμε μία καλή πάσα προκειμένου να επιτευχθεί ένα τρίτο γκολ. Το φάουλ που εκτέλεσε ήταν πολύ καλό, αλλά έπρεπε να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας".

Τέλος, για το γεγονός πως οι επιθετικοί του Ολυμπιακού δεν πάτησαν περιοχή, ο Γερμανός τόνισε: " Σίγουρα είχαμε δυσκολίες. Δεν είχαμε παίκτες στην περιοχή. Οι επιθετικοί είναι χρήσιμοι όταν μπορείς να σπάσεις την αντίπαλη άμυνα και έχεις την μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Μήτρογλου έπαιξε περίπου μισή ώρα, αλλά η μπάλα δεν έφτανε εύκολα σε αυτόν. Πρέπει να μάθουμε να σπάμε τις αντίπαλες άμυνες και να παίζουμε με κάτω την μπάλα".

Νίμνι: "Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα"

Από την πλευρά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, το παρών στην συνέντευξη Τύπου, έδωσε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άβι Νίμνι, ο οποίος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα, ο προπονητής, Γιόσι Μιζράχι.

Για το παιχνίδι, ο κ. Νίμνι ανέφερε: " Αν μου έλεγαν πριν από το παιχνίδι ότι θα λήξει 2-1 θα έλεγα ότι θα είμαι ικανοποιημένος. Ουσιαστικά τώρα η απάντηση θα δοθεί στο Μπλουμφιλντ. Μη ξεχνάμε ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή, που έστησε τόσο καλά τους ποδοσφαιριστές" και πρόσθεσε για την αμυντική διάταξη της Ισραηλινής ομάδας:

" Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και εδώ ήταν διαφορετικός, κάναμε πολλές ευκαιρίες και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα".

Μιλώντας για τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες πρόκρισης ο κ. Νίμνι είπε: " Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, με παίκτες υψηλής κλάσεως και οι δύο ομάδες έχουν ισοδύναμες πιθανότητες πρόκρισης. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, παίζαμε με 10 παίκτες και μετά την αποβολή αλλάξαμε τα σχέδιά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ