ΑΕΚ

Λίνεν: "Η καρδιά μου είναι με την ΑΕΚ"

Λίνεν: "Η καρδιά μου είναι με την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν ελπίζει πως η Ένωση θα νικήσει σήμερα τον Πανθρακικό. "Εύχομαι να πάνε όλα καλά", ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

" Θα χαρώ όσο τίποτα να μείνει (η ΑΕΚ) στην κατηγορία, γιατί δεν της αξίζουν όλα όσα περνάει". Ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε στον τελικό με τον Πανθρακικό απόψε στο ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός προπονητής θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση, όμως δεν αναφέρθηκε στον διάδοχο του, Τραϊανό Δέλλα.

" Μπορεί η συνεργασία μου με την ΑΕΚ να έληξε, κάτι που σίγουρα δεν περίμενα να συμβεί, ωστόσο το μυαλό, η καρδιά και οι ευχές μου θα είναι σήμερα με την ομάδα, που δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία της. Και ελπίζω να το κερδίσει. Αν νιώθω λυπημένος ή οργισμένος; Όχι, κοιτάξτε, έτσι είναι η ζωή και το ποδόσφαιρο, με καλές και κακές στιγμές και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για όλα", υποστήριξε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News".

Ο Λίνεν μίλησε... γενικά για τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε στην Ένωση, λέγοντας "η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, δυσκολίες που ναι μεν μου τις περιέγραφαν πριν ασχοληθώ με την ΑΕΚ, όμως πιστέψτε με, άλλο να το ζεις, να το βιώνεις και να το παλεύεις καθημερινά με όλες σου τις δυνάμεις. Λάθη ασφαλώς κάνουμε όλοι, ωστόσο πίστευα πάντα ότι μπορώ να αλλάξω την κατάσταση και στο τέλος να σώσω την ομάδα. Έστω κι έτσι, θα χαρώ όσο τίποτα να να μείνει στην κατηγορία, γιατί δεν της αξίζουν όλα όσα περνάει. Θα παρακολουθήσω από την τηλεόραση τον αγώνα με τον Πανθρακικό και εύχομαι να πάνε όλα καλά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ