ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν:"Είμαι και θα είμαι προπονητής της ομάδας"

Λίνεν:"Είμαι και θα είμαι προπονητής της ομάδας"
Λίνεν

"Είμαι και θα είμαι προπονητής του Πανιωνίου", δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν "δένοντας" το μέλλον του με την ομάδα

Ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι παραμένει στο τιμόνι των "κυανέρυθρων" τουλάχιστον έως το 2010 οπότε και λήγει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και έβαλε οριστικό τέλος στις όποιες φήμες υπήρξαν για αποχώρηση του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Με αφορμή και το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα για το μέλλον του ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε το τοπίο, "δένοντας" το μέλλον του με τους "κυανέρυθρους". " Θέλω να κάνω μία ανακοίνωση και να πω τη θέση του. Θα το κάνω για μία φορά και δεν απαντήσω ξανά ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον ξανά.

Σε ένδειξη σεβασμού προς τον σύλλογο, τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους συνεργάτες μου, τονίζω ότι είμαι και θα είμαι προπονητής του Πανιωνίου.

Έχω συμβόλαιο έως το 2010. Προετοιμάζουμε την ομάδα για την νέα σεζόν και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να βελτιώσουμε την ομάδα για να είμαστε επιτυχημένοι".

Διάψευση για Βίλτσες-Ταραλίδη

Παράλληλα όμως ο τεχνικός του Πανιωνίου έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που φέρουν τον 19χρονο Ισπανό επιθετικό, Βίλτσες να αποτελεί μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας το καλοκαίρι(σ.σ έκανε μάλιστα και δηλώσεις) όπως και ο Γιάννης Ταραλίδης του ΟΦΗ.

" Εγώ δεν θα είμαι προπονητής αυτού του παίκτη. Δεν τον ξέρω όπως ούτε τον πρόεδρο της ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης ανακοινώνει ότι έρχεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ίσως κάνουμε όλοι λάθος και θα έρθει", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Ισπανό φορ ενώ για τον Ταραλίδη εξάλλού, είπε:

" Η πολιτική μας είναι να μην κάνουμε σχόλια για παίκτες. Θα κάνω όμως μία εξαίρεση γιατί σε δύο μέρες έχουμε ματς με τον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει ούτε επαφή, ούτε καν σκέψη για τον Ταραλίδη. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό το θέμα.

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως θα τον σταματήσουμε την Κυριακή. Ακόμη και αν ενδιαφερόμασταν γι΄αυτό τον παίκτη δεν θα το κάναμε αυτό, δύο μέρες πριν από το παιχνίδι".

"Eίμαστε σε μειονεκτική θέση"

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, ο Έβαλντ Λίνεν τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται πλέον σε μειονεκτική θέση σχετικά με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης αλλά τόνισε ότι πρώτος στόχος είναι να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σεζόν. "Γενικά νομίζω ότι μιλάγαμε πολύ για την πέμπτη θέση φέτος, ενώ πέρυσι δεν γινόταν κάτι τέτοιο.Ίσως να ήταν λάθος.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ισχυρό. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάμε συνέχεια γι΄αυτό τον στόχο. Μας αποσυντόνισε. Τα επόμενα χρόνια θέλουμε η ομάδα να διεκδικεί θέση στην πεντάδα και να μην χρειάζεται να μιλάμε γι΄αυτό. Έχουμε μειονέκτημα πλέον. Ο μόνος μας στόχος είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο".

"Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν"

Όσο για το αν η φετινή σεζόν ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη, ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, ανέφερε:"Δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι΄αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε στο τέλος της σεζόν". Σε νέα ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα, εξάλλου απάντησε:

" Ίσως ήμασταν πιο δυνατοί από πέρυσι όπως και το πρωτάθλημα.Κάναμε καλά παιχνίδια. Δεν είμαστε ακόμη η ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο, αν λείπουν 2-3 βασικοί παίκτες, όπως όταν λείπουν ο Τζιμπούρ και ο Μάκος. Δουλεύουμε πάνω σ΄αυτό στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ομάδας".

Τέλος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμμετοχή του Κουμορτζί που προπονήθηκε κανονικά αλλά και του Φερνάντες που αναμένεται να κάνει το ίδιο στην σημερινή προπόνηση. Απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Μάριος Νικολάου.




























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ