ΑΕΚ

Λίνεν: "Αξίζαμε την ισοπαλία..."

Λίνεν: "Αξίζαμε την ισοπαλία..."
INTIME SPORTS

Ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην φάση του Λαγού

Σύμφωνα με τον Έβαλντ Λίνεν η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Γερμανό να αναφέρεται ακόμη στην φάση του Λαγού στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας λόγο για πέναλτι, αλλά και στις προκλήσεις ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου" προς τον Κοντοέ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ είπε:

" Οι γραμμές μας παρέμεναν κλειστές και o ΠΑΟΚ δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες στο ματς. Είναι κρίμα που μετά από 51 λεπτά και μετά την πρώτη φάση του "Δικεφάλου" δεχτήκαμε γκολ. Έπρεπε μετά να αλλάξουμε την τακτική. Ήταν ωραίο το γκολ του Αθανασιάδη αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή άμυνα. Οι επιθετικοί έχασαν την ευκαιρία να βγουν καλά στην αντεπίθεση και να σκοράρουν. Και γι' αυτό βάλαμε μετά δύο επιθετικούς για να κυριαρχήσουμε και είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε.

Είχαμε και την ατυχία στην φάση με τον Λαγό που από ότι μου είπαν ήταν πέναλτι. Δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Επίσης είναι κρίμα που κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ προσπάθησε να προκαλέσει τον Κοντοέ, δύο φορές τον χτύπησε και αυτό έγινε μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Αυτό είναι βρώμικο παιχνίδι και δεν πρέπει να γίνεται. Είμαι ευχαριστημένος πάντως γιατί αξίζαμε τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας. Επιστρέφουμε πίσω με ψηλά το κεφάλι".

Για τον Φούντα: " Ο Φούντας έπαιξε καλά, είναι γρήγορος και τεχνίτης αλλά μετά νομίζω πως φοβήθηκε στο ματς λόγω απειρίας. Είναι ευχάριστο που βρίσκεται στην ομάδα αυτός ο παίκτης".

Για τις φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ: " Είχαμε το κόρνερ του Λαγού, την φάση του Βλάχου και του Κορδέρο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ανάλογη εικόνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ