ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λημνιός: Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής στάθηκε άτυχος μπροστά στα μάτια συγγενών και φίλων του

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχωρεί τραυματίας από το Ελλάδα - Κύπρος
Ο Δημήτρης Λημνιός αποχωρεί τραυματίας από το Ελλάδα - Κύπρος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε άτυχος στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κύπρο, με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται μπροστά στα μάτια συγγενών και φίλων του

Ο Δημήτρης Λημνιός σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα στον αγώνα με την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό (νίκη με 3-0 για τη γαλανόλευκη) και όλα κυλούσαν υπέροχα για τον ίδιο, αγωνιζόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, μιας και είναι από τον Βόλο. Μια στιγμή όμως έμελλε να αλλάξει τα πάντα, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στις καθυστερήσεις.

Σε μια προσπάθειά του να διεκδικήσει τη μπάλα, κόλλησε το πόδι του στο γρασίδι και ο ίδιος άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του παρακολουθούσαν παγωμένοι στο μόνιτορ. Το ίδιο και οι συγγενείς και φίλοι του που βρίσκονταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της Τβέντε (δανεικός από την Κολωνία).

Αν και ο ίδιος θα περίμενε να τελειώσει το ματς και να δει τους δικούς του ανθρώπους που είχαν πάει για να τον καμαρώσουν από κοντά, αποχώρησε με φορείο για το νοσοκομείο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ