ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Λίλα: 'Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει''

Λίλα: 'Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει''
Λίλα

Ο Άντι Λίλα περιγράφει στο Sport24.gr την τραγική κατάσταση που βιώνει αυτός και οι συμπαίκτες του στην Πάρμα. Ο Αλβανός μέσος δηλώνει ότι σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ''αγαπημένη'' του Ελλάδα.

Ο Άντι Λίλα μετακόμισε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Πάρμα για να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να καταγράψει καμία συμμετοχή στο Καμπιονάτο. Κάτι ο τραυματισμός του, κάτι η τραγική οικονομική κατάσταση στους ''παρμέντσι'' έχουν οδηγήσει στα... πιτς τον Αλβανό χαφ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί εκεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Sport24.gr για όσα βιώνει στην στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια, επισημαίνοντας ότι στο μυαλό του είναι η επιστροφή στην ''αγαπημένη'' του Ελλάδα. Ο Λίλα, που στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στον ΠΑΣ καταγράφοντας 14 συμμετοχές και ένα γκολ, στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα που έχουν ''λυγίσει'' την Πάρμα.

Λίλα: 'Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει''

''Όταν δεν πληρώνεσαι στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, σε όλες τις δουλειές, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ειδικά για τους παίκτες που έχουν οικογένειες. Έτσι είναι εδώ η κατάσταση δυστυχώς. Και επίσης πολύ άσχημο το συναίσθημα να προπονείσαι καθημερινά και εντέλει να μην αγωνίζεσαι. Εμείς δεν παίξαμε ούτε με την Ουντινέζε, ούτε με τη Τζένοα. Οι συμπαίκτες μου είναι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει εδώ'' δήλωσε ο Λίλα.

Ανέφερε, ωστόσο, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ενημέρωση πως το προσεχές ματς με την Αταλάντα θα πραγματοποιηθεί κανονικά: ' 'Έτσι μας είπαν, ότι θα παίξουμε με την Αταλάντα. Παρακαλάμε να αγωνιστούμε. Δεν έχουμε κακή ομάδα, μην βλέπεις τη βαθμολογία. Γενικά υπάρχει οργάνωση στην Πάρμα, αλλά δεν ξέρω τι «παίζεται» και δεν μπορούμε να δώσουμε τα παιχνίδια μας''.

Λίλα: 'Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει''

Ο διεθνής μέσος δεν ξεχνάει την προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα. ' 'Νιώθω ότι έχω καταφύγιο όταν δω ότι δεν πάει άλλο. Θα γυρίσω στην Ελλάδα, στα Γιάννινα. Την αγαπάω αυτήν την ομάδα, έχω παίξει για χρόνια εκεί. Και η οικογένειά μου θα το ήθελε πολύ να είμαστε όλοι στην Ελλάδα''.

Ο Λίλα ανέφερε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως αν εντέλει παίξει η Πάρμα, τότε θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στην Αταλάντα.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ