LIGUE 1

Λιλ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Κριστόφ Γκαλτιέ, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Σεντ Ετιέν
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Σεντ Ετιέν AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε μέσω δήλωσής του στη γαλλική εφημερίδα "L' equipe" ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Λιλ, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με άλλο γαλλικό δημοσίευμα, έχει δεχθεί κρούση από Λιόν, Νις και Νάπολι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε στον πρόεδρο της Λιλ ότι αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων στην γαλλική "L'equipe" ότι: "Είναι η σωστή στιγμή, μίλησα με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε να αποχωρήσω από την ομάδα".

Σύμφωνα με το γαλλικό "Rmc" ο 54χρονος τεχνικός θα απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στις τρεις προτάσεις που έχει δεχθεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, από Λιόν, Νις και Νάπολι.

Ο Γκαλτιέ ήταν στον πάγκο της ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2017, καθοδηγώντας την ομάδα για 152 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ωστόσο ο Γκαλτιέ θεώρησε ότι ο κύκλος του στους "λιλουά" έχει κλείσει και ότι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει ήταν τώρα.

Photo Credits: Associated Press

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ