ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 2: Χαμός στο Τρουά - Βαλενσιέν, οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν φωτοβολίδες στους οπαδούς τους και το ματς διεκόπη

Οι παίκτες της Τρουά επιστρέφουνφ φωτοβολίδες στους οπαδούς τους
Οι παίκτες της Τρουά επιστρέφουνφ φωτοβολίδες στους οπαδούς τους PRINT SCREEN

Απίστευτα σκηνικά στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και συγκεκριμένα στο Τρουά - Βαλενσιέν να διακόπτεται στο 89' όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν φωτοβολίδες εντός αγωνιστικού χώρου με τους παίκτες της Τρουά να της επιστρέφουν πίσω και το παιχνίδι να διακόπτεται.

Απίστευτα σκηνικά στη Γαλλία και στη Ligue 2 με την αναμέτρηση Τρουά - Βαλενσιέν να διακόπτεται στο 89'. Με το σκορ στο 1-1 οι γηπεδούχοι αποχαιρετούσαν την κατηγορία την ώρα που οι φιλοξενούμενοι εδώ και καιρό έχουν υποβιβαστεί.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς της Τρουά που άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

Κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών της Τρουά πήγαν προς το πέταλο και άρχισαν να πετούν πίσω τις φωτοβολίδες στους οπαδούς της ομάδας τους και ήθελαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους για τη διακοπή του αγώνα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ