ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Ο Μαραντόνα τα έριξε όλα στον... πρόεδρο!

Diego Maradona, head coach of Dorados de Sinaloa soccer team, speaks at a news conference after his team's 4-1 win in a second-tier national league soccer match against Cafetaleros, his first game as coach for Dorados, in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 17, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Diego Maradona, head coach of Dorados de Sinaloa soccer team, speaks at a news conference after his team's 4-1 win in a second-tier national league soccer match against Cafetaleros, his first game as coach for Dorados, in Culiacan, Mexico, Monday, Sept. 17, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δίστασε να πει πως για τα σοβαρά επεισόδια πριν από το Ρίβερ-Μπόκα ένας είναι ο βασικός υπεύθυνος: ο πρόεδρος της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι.

Η επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς λίγες ώρες πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores είχε ως αποτέλεσμα να μετατεθεί ο σπουδαίος αγώνας 24 ώρες μετά και στα στρατόπεδα των δύο ομάδων υπήρχε άφθονη ένταση, με τις αλληλοκατηγορίες να δίνουν και να παίρνουν.

Την ωρα πάντως που άπαντες επιχειρούσαν να αποδώσουν ευθύνες είτε στις ομάδες, είτε στην αστυνομία, είτε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, από το Μεξικό όπου βρίσκεται έχοντας αναλάβει την Ντοράντος (δεύτερη κατηγορία της χώρας), κοίταξε πιο ψηλά.

Συγκεκριμένα προς το μέρος του Μαουρίτσιο Μάκρι, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Αργεντινής και Νο 1 πολίτη της χώρας, πως εκείνος ευθύνεται για το χάος που δημιουργήθηκε στο Μπουένος Άιρες το Σάββατο.

"Αυτά που έγιναν στην πατρίδα μου είναι θλιβερά. Ο πρόεδρος Μάκρι κορόιδεψε πολύ κόσμο λέγοντας ότι θα αλλάξει πολλά πράγματα και τελικά η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη από ό,τι ήταν πριν.

Υπάρχει τρόμος να βγεις να παίξεις στο γήπεδο, υπάρχει τρόμος στις γειτονιές, ληστείες και κλοπές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Πίμπε Ντ'Όρο", ο οποίος στην Αργεντινή έχει συνδέσει φυσικά το όνομά του με την Μπόκα Τζούνιορς, φορώντας τη φανέλα της σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ