ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Προβάδισμα για τελικό η Μπόκα με γκολάρα Μπενεντέτο (VIDEO)

Dario Benedetto of Argentina's Boca Juniors, right, celebrates his first of two goals against Brazil's Palmeiras during a Copa Libertadores semifinal first leg soccer match in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Oct. 24, 2018. Boca won 2-0. (AP Photo/Gustavo Garello)
Dario Benedetto of Argentina's Boca Juniors, right, celebrates his first of two goals against Brazil's Palmeiras during a Copa Libertadores semifinal first leg soccer match in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Oct. 24, 2018. Boca won 2-0. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε 2-0 την Παλμέιρας με "ήρωα" τον Ντάριο Μπενεντέτο, ο οποίος μπήκε στο 77' και σκόραρε δύο φορές (83', 88'). Πανέμορφο το δεύτερο του "Πίπα", προβάδισμα για τελικό οι "σενέισες". (VIDEO)

O 28χρονος Αργεντινός φορ, Ντάριο Μπενεντέτο, έδωσε στην Μπόκα Τζούνιορς προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Copa Libertadores.

Οι "σενέισες" υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/10) στο "Bombonera" την Παλμέιρας για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στς δύο ομάδες. Το ματς παρέμεινε ισόπαλο χωρίς γκολ, παρά την υπεροχή της ομάδας του Μπουένος Άιρες. Στο 77' ο Γκιγέρμο Σκελότο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον "Πίπα" κι εκείνος άνοιξε το σκορ στο 83'.

Μάλιστα διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 88'. Και με τι γκολ! Με εξαιρετική επιτόπια ντρίμπλα "άδειασε" τον αντίπαλό του της βραζιλιάνικης ομάδας και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ουέβερτον.

Έτσι, η Μπόκα Τζούνιορς απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης της Νοτίου Αμερικής ενόψει της ρεβάνς στο "Allianz Parque" του Σάο Πάουλο (1/11, 02:45).

Προβάδισμα απέκτησε και η Γκρέμιο, η οποία νίκησε τη Ρίβερ Πλέιτ στο "Monunental". Η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε έφυγε με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Αργεντινής χάρη στο γκολ του Μισέλ στο 62ο λεπτό. Ο πρώην φορ της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, αγωνίστηκε για 58 λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εςστία του Γκροέ. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ (31/10, 02:45).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ