ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copa Libertadores: Πιθανότατα με Πούτιν η ρεβάνς του Μπόκα - Ρίβερ

Russian President Vladimir Putin gestures while speaking during his visit the Kaliningrad Stadium after the 2018 soccer World Cup in Kaliningrad, Russia, Friday, July 20, 2018.(Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Russian President Vladimir Putin gestures while speaking during his visit the Kaliningrad Stadium after the 2018 soccer World Cup in Kaliningrad, Russia, Friday, July 20, 2018.(Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) AP

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, πιθανότατα θα επισπεύσει το ταξίδι του στην Αργεντινή - συμμετέχοντας στη σύνοδο της G20 - για να παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς του τελικού του Copa Libertadores ανάμεσα στη Ρίβερ και την Μπόκα.

Σε ρυθμούς Copa Libertadores ζει η Αργεντινή, καθώς επίκεινται οι δύο τελικοί ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ. Ο πρώτος διεξάγεται (10/11, 22:00) στην έδρα των "σενέισες", "Bombonera" και η ρεβάνς (24/11, 22:00) στην έδρα των "μιγιονάριος", "Monumental".

Παρών στη ρεβάνς αναμένεται να είναι κι ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος, έτσι κι αλλιώς, θα ταξιδέψει στη "χώρα του τάνγκο" για να παραστεί στη σύνοδο της G20, η οποία ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου.

Προτίθεται, ωστόσο, να βρεθεί μερικές ημέρες νωρίτερα στην Αργεντινή για να προλάβει και το ματς του "Monumental", όπου θα κριθεί ο κάτοχος της διοργάνωσης της τρέχουσας σεζόν.

Photo credits: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ