ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Τα ζογκλερικά με την μπάλα κατά την παρουσίασή του στην Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου | 5 Αυγούστου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου | 5 Αυγούστου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους της Μπαρτσελόνα κατά την παρουσίασή του στο Καμπ Νου, ενώ έκλεψε την παράσταση με τα κόλπα που έκανε με την μπάλα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι παρουσιάστηκε την Παρασκευή (5/8) στο Καμπ Νου, με χιλιάδες φίλους της Μπαρτσελόνα να τον αποθεώνουν κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Ο Πολωνός σταρ, ο οποίος έπειτα από μήνες υπομονής, προσπάθειας και σκληρών διαπραγματεύσεων, κατάφερε να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και να φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", έλαμψε στην παρουσίασή του.

Παίρνοντας στα πόδια του την μπάλα, ξεκίνησε να κάνει διάφορα κόλπα, μαγεύοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Καμπ Νου για να τον δει από κοντά, με την Μπαρτσελόνα να δημοσιεύει ένα σχετικό video στα social media, γράφοντας: "ζογκλέρ".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι παίκτης της. Μου κόστισε, αλλά τελικά είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά γκολ σε αυτό το γήπεδο και θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους και ανυπομονώ για τη στήριξή σας.

Είναι απίστευτο να βλέπεις τόσους πολλούς οπαδούς σε αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είμαι σίγουρος ότι κάθε παιχνίδι στο Καμπ Νου θα είναι μαγικό. Ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους.

:Ξέρω ότι οι φίλαθλοι θα έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή για να μας στηρίξουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν να μας εμψυχώσουν, είναι πολύ σημαντικό", είπε μεταξύ άλλων ο 33χρονος.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ