ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λεβαντόβσκι: "Στόχος να παίξω στο νέο Καμπ Νόου, μπορούμε ακόμα να κερδίσουμε με τον Τσάβι"

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τσάβι σε ματς της Μπαρτσελόνα στο Champions League κόντρα στην Πόρτο | 4 Οκτωβρίου 2023
Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Τσάβι σε ματς της Μπαρτσελόνα στο Champions League κόντρα στην Πόρτο | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Την επιθυμία του να είναι μέλος της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το 2026 και να αγωνιστεί με αυτήν όταν θα επιστρέψει στο -ανακαινισμένο- Καμπ Νόου, εξέφρασε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που μίλησε και για τη δύσκολη κατάσταση του Τσάβι.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2022 έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ και στην πρώτη του μόλις σεζόν πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση της La Liga, με τις φιλοδοξίες του όμως με τους μπλαουγκράνα να μην περιορίζονται εκεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Sport" εξέφρασε τη θέλησή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς μέχρι το 2026 και αν γίνεται να μείνει και περισσότερο, με την προοπτική να αγωνιστεί στο "Καμπ Νόου", όταν αυτό θα έχει ανακατασκευαστεί, να τον εξιτάρει.

"Σίγουρα, ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω ξανά στο Καμπ Νόου επειδή είναι ένα μαγικό στάδιο, ένα μαγικό γήπεδο. Θέλω να παίξω εκεί αλλά θα πρέπει να περιμένουμε άλλους 10 μήνες.

Περνάω πολύ όμορφα στην πόλη, η οικογένειά μου είναι καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι", δήλωσε ο Πολωνός αρχισκόρερ, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, δεν δίστασε να απαντήσει:

"Το να είσαι προπονητής ή ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σημαίνει να μπορείς να αντέχεις μεγάλη πίεση, είναι φυσιολογικό, και η ομάδα και το σύλλογος περνούν μία πολύ πιο δύσκολη περίοδο σε σχέση με το παρελθόν. Έχοντας μάλιστα ένα ρόστερ με πολλούς νεαρούς παίκτες και με τις προσδοκίες να είναι πάντα πολύ υψηλές.

Καταλαβαίνω τι σημαίνει όλο αυτό για εκείνον: είναι άνθρωπος της Μπαρτσελόνα, ήταν παίκτης της και τώρα προπονητής της. Από συναισθηματική άποψη είναι δύσκολο να τον καταλάβω τέλεια, όχι μόνο για εκείνον αλλά και για την οικογένειά του.

Για αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι αυτή τη σεζόν, επειδή με τον Τσάβι έχουμε ακόμη πράγματα να κερδίσουμε, όχι μόνο νίκες... Είμαι συγκεντρωμένος 100% σε αυτό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ