ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Στα άκρα η σχέση του με την Μπάγερν, σκέφτεται να απουσιάσει από την προετοιμασία

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Στουτγκάρδη 2022 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Στα "σχοινιά" είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με την Μπάγερν, καθώς σύμφωνα με τη SPORT η υπομονή του Πολωνού έχει εξαντληθεί, σε σημείο που σκέφτεται να μην πάει στην προετοιμασία της ομάδας αν δεν τον αφήσουν να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα.

Κάθε άλλο παρά καλές είναι πλέον οι σχέσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με την Μπάγερν, με την κατάσταση στις τάξεις του Μονάχου να μυρίζει πλέον "μπαρούτι".

Παρότι οι Βαυαροί θέλουν να παρουσιάσουν την καλή εκδοχή, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, να επισημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, η πραγματικότητα που αναπαράγουν τα ισπανικά Μέσα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT, η υπομονή του Πολωνού σταρ έχει αρχίσει να εξαντλείται και πλέον είναι αρκετά ενοχλημένος με την αδιάλλακτη στάση που διατηρεί η Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η κατάσταση δεν απέχει πολύ από το να φτάσει στα άκρα, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Λεβαντόβσκι σκέφτεται ακόμα και να μην δώσει το παρόν στην προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να ασκήσει κι εκείνος με τη σειρά του πίεση στον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι οι "μπλαουγκράνα" επανήλθαν με νέα πρόταση για τον 33χρονο, που είναι ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε αυτή την προσφορά τους συμπεριλαμβάνουν και 5 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Γερμανίας ζητούν 50 εκατ. ευρώ.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ