ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι σε Τσάβι: "Θέλω πολύ να προπονηθώ μαζί σου"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μπάγερν - Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Τσάβι, του εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, λέγοντάς του όπως αναφέρει η AS ότι θέλει πολύ να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο εστιατόριο LIO στην Ίμπιζα, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Καταλανούς και τους Βαυαρούς για τη μεταγραφή του να συνεχίζονται.

Τη στιγμή που η Μπάγερν απέρριψε και την τρίτη προσφορά των "μπλαουγκράνα", ο Πολωνός σταρ κάνει ό,τι μπορεί από τη μεριά του για να ασκήσει πίεση στους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου.

Στη συνάντησε που είχε με τον Καταλανό τεχνικό ο Λεβαντόβσκι εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία του να μπορέσει να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πολύ σύντομα, λέγοντας: "Θέλω πολύ να προπονηθώ μαζί σου", σύμφωνα με την AS.

Μάλιστα, ο 33χρονος σκέφτεται να μην δώσει το παρών ούτε στη πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 12 Ιουλίου και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους Καταλανούς να κλείσουν το deal πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ