ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Ο Ζάχαβι προσφέρει τον Πολωνό σε Μπαρτσελόνα και Παρί

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για τους 16 του Champions League.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Ο ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Πίνι Ζάχαβι, προσφέρει τον Πολωνό επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου σε Μπαρτσελόνα και Παρί, όντας σε διαρκή επαφή με τις δύο πλευρές, σύμφωνα με δημοσιογράφο της Bild.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τη Βαυαρία στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο ατζέντης του Πολωνού επιθετικού είναι σε διαρκή επαφή με την Μπαρτσελόνα, για την οποία έχει γραφτεί στον διεθνή Τύπο ότι υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα σε δύο πλευρές, αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της Bild, Κριστιάν Φαλκ.

Οι Καταλανοί θέλουν να ενισχυθούν στην επιθετική τους γραμμή, καθώς είναι πολύ πιθανό να χάσουν τον Ντεπάι το καλοκαίρι, ενώ οι Παριζιάνοι τον υπολογίζουν ως εναλλακτική σε περίπτωση σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ