ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Λεβαντόβσκι: Η Μπάγερν ενημέρωσε τον Ζάχαβι ότι δεν πουλάει τον Πολωνό

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι © 2022 ALEXANDRA BEIER/AP IMAGES

Στο κενό φαίνεται πως έπεσαν οι διαπραγματεύσεις του ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Πίνι Ζάχαβι, και τη διοίκησης της Μπάγερν, αφού ο γερμανικός σύλλογος ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει.

Η Μπάγερν δεν είναι πρόθυμη να πουλήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι το προσεχές καλοκαίρι, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να οδηγούνται σε αδιέξοδο, τη στιγμή που η πλευρά του Πολωνού βρίσκεται σε επαφή με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Bild, το μήνυμα που μετέφερε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στον ατζέντη του, Πίνι Ζαχάβι, είναι πως δεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τον 33χρονο σταρ πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν εντός των επόμενων ημερών κι άλλες, προκειμένου να επέλθει μία συμφωνία που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα συνεχίζει το ασφυκτικό πρέσινγκ για την απόκτηση του, με τον Ζεράρ Ρομέρο να αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ματέου Αλεμάνι, συναντήθηκε με τον Ζαχάβι, συνεχίζοντας τις συζητήσεις τους για τη μεταγραφή του Πολωνού στράικερ στους μπλαουγκράνα.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ