ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λεβαντόβσκι: "Η αίσθηση είναι σαν να βρίσκομαι εδώ μήνες"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ποζάρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα | 20 Ιουλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ποζάρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα | 20 Ιουλίου 2022 @2022 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι μετά το φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της προετοιμασίας για την νέα σεζόν έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της "Barca TV" μιλώντας για τις πρώτες μέρες που πέρασε στους μπλαουγκράνα, για το Clasico, αλλά και στη νέα κατάσταση που αντιμετωπίζει με την νέα του ομάδα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, αγωνίστηκε στο πρώτο του Clasico με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στο φιλικό αγώνα που έδωσε στο Λας Βέγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την νίκη της ομάδας με 0-1, ο Πολωνός που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, έδωσε μία συνέντευξη στο "Barca TV" και μίλησε για το επόμενο φιλικό της ομάδας με την Γιουβέντους, για τις πρώτες ημέρες που ζει δίπλα στους Καταλανούς, αλλά και για το μεγάλο Clasico στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη σεζόν.

"Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι, την επόμενη προπόνηση, γιατί νιώθουμε ότι κάτι καλό έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήμουν με την ομάδα για λίγες μέρες, η αίσθηση είναι σαν να ήμουν εδώ μήνες. Αισθάνομαι μεγάλη υποστήριξη τόσο από τους συμπαίκτες μου όσο και από το προσωπικό.

Πηγαίνω βήμα βήμα, νιώθω πολύ καλά στην ομάδα γιατί βλέπω ότι οι συμπαίκτες μου είναι χαρούμενοι που είμαι εδώ. Η προσαρμογή μου θα είναι εύκολη γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά για να σκοράρει πολλά γκολ.

Παρόλο που ήταν φιλικό, το Clásico είναι το Clásico και είναι πάντα διαφορετικό και ξεχωριστό, και είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ποιότητα και την ένταση που δείξαμε. Πάντα σκεφτόμαστε τη νίκη. Έχουμε την ευκαιρία να κοιτάμε μπροστά και να σκεφτόμαστε ότι αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική σεζόν".΄

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ