ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβαντόβσκι: Ένας καυγάς με τον Νάγκελσμαν ώθησε τον Πολωνό στην έξοδο από την Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάιντς
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Μάιντς © 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Δημοσίευμα του βαυαρικού "TZ" αναφέρει ότι ο Λεβαντόβσκι είχε αρκετά "εγωϊστικά ξεσπάσματα" ένα εκ των οποίων με τον Νάγκελσμαν το οποίο, μεταξύ άλλων, ήταν και από τους λόγους που τον ώθησαν στην πόρτα της εξόδου.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι, έχοντας δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους μπλαουγκράνα.

Το τελευταίο διάστημα ο Πολωνός επιθετικός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση στο ψυχολογικό κομμάτι, βγάζοντας κάποιες επιθέσεις, έχοντας παραπάνω εγωϊσμό του δέοντος, όπως αναφέρει το βαυαρικό "TZ", το οποίο παραθέτει μια από τις εντάσεις του προς το τέλος της χρονιάς.

Ο Νάγκελσμαν σε μια προπόνηση έδωσε προσωπική συμβουλή στον "Λέβα" πώς θα μπορούσε να κινηθεί καλύτερα στην περιοχή, όταν ένας συμπαίκτης του κάνει ένα γέμισμα στην περιοχή. Το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου Μέσου αναφέρει ότι ο Λέβα του απάντησε, υπενθυμίζοντάς του ότι εκείνος έχει σκοράρει 41 γκολ σε μια χρονιά και όχι ο Νάγκελσμαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεβαντόβσκι πριν από μερικές ημέρες σε δήλωσή του στην πατρίδα του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάτι έχει πεθάνει μέσα του για την Μπάγερν και επιθυμεί να αποχωρήσει.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ