LA LIGA

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 2-0: Ο Μοράλες βύθισε το "κίτρινο υποβρύχιο"

Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια", Βαλένθια | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Λεβάντε πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Θιουτάτ ντε Βαλένθια", Βαλένθια | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 © 2021 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Οι ελπίδες της Βιγιαρεάλ να αγωνιστεί και του χρόνου στο Champions League "ψαλιδίστηκαν" ύστερα από την ήττα της στο Λεβάντε από την τοπική ομάδα.

Η αντεπίθεση της Λεβάντε συνεχίζεται, έχοντας μείνει χωρίς νίκη σε ολόκληρο τον 1ο γύρο της La Liga. Θύμα της αυτήν τη φορά η Βιγιαρεάλ, αφού με δύο γκολ του Χοσέ Λουίς Μοράλες, πήρε τη νίκη με 2-0 για την 30ή αγωνιστική.

Ο αγώνας σε κανένα σημείο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να αφήνουν το 1ο μέρος χωρίς εύστοχη τελική. Το γκολ του Μοράλες στο 69' άναψε τα αίματα, με τους παίκτες του Ουνάι Έμερι να μην μπορούν να αντιδράσουν. Η "τιμωρία" ήρθε στις καθυστερήσεις με το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, που κρατούν το "κίτρινο υποβρύχιο" μακριά από την τετράδα της βαθμολογίας και κατά συνέπεια τη συμμετοχή τους και του χρόνου στο Champions League.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ