SUPER LEAGUE 2

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός Β' 3-0: Τριάρα από τους πρωτοπόρους Βοιωτούς

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' INTIME

Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού Β' στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους σκόρερ των Βοιωτών να είναι οι Μουτίνιο, Μπαρμπόσα και Μπαχανάκ για τον Β' Όμιλο.

Ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε 3-0 για τη 32η αγωνιστική της Super League 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' και διεύρυνε την απόσταση από τη δεύτερη Καλλιθέα στο +8 στον Β' Όμιλο. Χαρακτηριστικό είναι πως και τα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος.

Το σκορ για τους Βοιωτούς άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Μουτίνιο, ο οποίος με με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Ταουσιάνη ήταν ασταμάτητη και στο 10' έπειτα από σέντρα του Κονέ, ο Μπαρμπόσα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Μάλιστα, μέχρι το 12' οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα δύο τεράστιες ευκαιρίες, με τα σουτ του Μπαρμπόσα στο 8' και το 12' να καταλήγουν στο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός ήταν κυρίαρχος σε όλο το 90έπτό, με τον Μπαχανάκ να σφραγίζει στο 45' τη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Κονέ, Βρακάς, Μουτίνιο, Συμελίδης και Μπαρμπόσα.

Παναθηναϊκός Β': Μαργκόνο, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Νταμπίζας, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης και Ηλιάδης.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ