ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Έχασε οκτώ βαθμούς με τον ίδιο τρόπο στα playouts και υποβιβάστηκε

Λεβαδειακός: Έχασε οκτώ βαθμούς με τον ίδιο τρόπο στα playouts και υποβιβάστηκε
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός είδε για πολλοστή φορά στα playouts να επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο: να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά και να χάνει το τρίποντο.

Από την στιγμή που ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, η ομάδα της Βοιωτίας παρουσίασε εντυπωσιακή βελτίωση. Κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό και αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της, δεδομένου πως έμεινε όρθια να παλεύει για την παραμονή στη Stoiximan Super League μέχρι την προτελευταία αγωνιστική των playouts, πριν τον "σκοτώσει" το γκολ του Ζόραν Τόσιτς στις καθυστερήσεις.

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν όμως, ο Λεβαδειακός είδε την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Ήτοι να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά και να χάνει -μέσα από τα χέρια του- το τρίποντο, που θα του έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη σωτηρία.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λεβαδειακός είχε σε τέσσερις από τους έξι έως τώρα αγώνες των playouts το προβάδισμα, μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε καμία εξ αυτών των περιπτώσεων όμως κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλους, με ό,τι συνέβη στο Αγρίνιο και τη Λαμία να είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Μαζί αυτές που σήμαναν την επιστροφή στη Super League 2.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είδε:

  • τον Βίνταρ Ερν Κιάρτανσον να ισοφαρίζει για τον Ατρόμητο στο 81ο λεπτό
  • τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να δίνει έναν χρυσό βαθμό στον Ιωνικό στο 89ο λεπτό
  • τον Ζοάο Πέδρο να "κόβει" ακόμη δύο βαθμούς από τον Λεβαδειακό στο 90+14' πριν από μια βδομάδα με πέναλτι
  • τον Ζόραν Τόσιτς να πετυχαίνει στο 90+2' το γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες στη μάχη της παραμονής.

Κάπως έτσι, αντί να πάρει 12 βαθμούς (4 αγώνες x 3 βαθμοί) έμεινε στους 4 βαθμούς (4 αγώνες x 1 βαθμός), με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Super League 2, μόλις ένα χρόνο μετά από την επιστροφή στη Stoiximan Super League.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ