CHAMPIONS LEAGUE

Λέτο: "Τελειώσαμε άσχημα"

Λέτο: "Τελειώσαμε άσχημα"
INTIME SPORTS

Ο Σεμπάστιαν Λέτο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Ευρώπη με άσχημο τρόπο, ενώ δήλωσε τη χαρά του που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ζιλμπέρτο: "Το άξιζε η Κοπεγχάγη..."

"Τελειώσαμε με την Ευρώπη με άσχημο τρόπο, αλλά πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο Αργεντινός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Επέστρεψες μετά από καιρό πως αισθάνεσαι;

"Νιώθω λίγο κουρασμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναπαίζω. Περιμένω πως και πώς να φτάσω στο επίπεδο που ήμουν πριν τραυματιστώ".

Σου έλειψε το ποδόσφαιρο;

"Πολύ. Είναι ευκαιρία να ξαναμπώ στην ομάδα, να παίξω δυνατά και να αυτοσυγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο".

Πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο;

"Ελπίζω στο επόμενο ματς αλλά θα χρειαστώ μερικά παιχνίδια. Δύο ή τρία για να μπω σε ρυθμό. Απλά ελπίζω ο τραυματισμός να με αφήσει τέλειος".


Ζιλμπέρτο: "Αξιζε την πρόκριση η Κοπεγχάγη"

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχωρώντας από το "Πάρκεν" στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου που τόνισε ότι άξιζε την πρόκριση της στους "16".

"Άξιζε απόλυτα την πρόκριση στην επόμενη φάση η Κοπεγχάγη. Γνωρίζαμε από την αρχή της κλήρωσης πως με την Κοπεγχάγη και τη Ρούμπιν θα παλέψουμε για τη 2η θέση.

Είδαμε θετικά την κλήρωση, όμως όλα τέλειωσαν στις δύο ήττες μας από την Κοπεγχάγη. Με αυτά τα αποτελέσματα δεν μπορούσαμε να περάσουμε"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ