ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Πάνω από όλα το πρωτάθλημα"

Λέτο: "Πάνω από όλα το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο τόνισε πως προέχει η κατάκτηση του τίτλου και όχι η ατομική του διάκριση, ενώ επισήμανε πως όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος είναι τελικοί. Διαβάστε τι είπαν οι υπόλοιποι "πράσινοι".

Ως κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον χαρακτήρισε ο Σεμπαστιάν Λέτο το γεγονός ότι έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντίνος, που έφτασε τα 14 τέρματα στη φετινή Superleague, τόνισε πως προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε σχέση με το πόσα γκολ θα πετύχει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα πολλά γκολ που έχει πετύχει: "Είναι κάτι κανούριο για μένα. Δεν περίμενα να σκοράρω τόσα γκολ Είμαι πολύ χαρούμενος για μένα και την ομάδα μου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για εμένα".

Για το αν έχει στο μυαλό του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: "Δεν έχω το μυαλό μου στο πώς θα βγω πρώτος σκόρερ, αλλά στο πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να πάρουμε τον τίτλο. Για αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν έρθει ο τίτλος του πρώτου σκόρερ έχει καλώς, αλλά δεν είναι κάτι που κυνηγάω".

Για τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι μια καλή ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης. Έπαιξε καλά και δημιούργησε ευκαιρίες. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάθε ομάδα που έρχεται εδώ θέλει να μας κερδίσει και κάνει τα πάντα για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς" .

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλούς τελικούς μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να τους νικήσουμε όλους για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Την ερχόμενη Πέμπτη θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μία φανέλα του Σεμπαστιάν Λέτο μέσα από τις "Δημοπρασίες Αγάπης" που θα φιλοξενηθούν για δεύτερη χρονιά από τα "Πράσινα Νέα".

Ρούντολφ Γκέργκελ: " Πετύχαμε τρία γκολ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος για να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο".

Χάρης Μαυρίας: " Ήταν σημαντικό ότι πετύχαμε τρία γκολ. Είναι θέμα της δουλειάς που γίνεται. Όσο δένει η ομάδα, θα πετυχαίνει περισσότερα γκολ. Κάποια λάθη στην άμυνα είναι φυσιολογικά, πρέπει όμως να τα ελαττώσουμε γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε στις πρώτες θέσεις και θέλουμε να πάμε στην κορυφή".

Για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα: " Θα το δούμε όπως όλα τα ματς, θέλουμε τη νίκη και δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν".

Στέφανος Καπίνο: "Ήταν το τελευταίο παιχνίδι για τη χρονιά στο πρωτάθλημα και τελείωσε με μία σημαντική νίκη. Εύχομαι να συνεχίσουμε και το 2012 έτσι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, θα προσπαθήσουμε να συμβεί το ίδιο και τη νέα χρονιά.

Για τον τίτλο του MVP στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: " Νιώθω πολύ χαρούμενος, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει το τρίποντο και αν συμβαίνει κι αυτό, ακόμα καλύτερα. Απόψε ο Παναθηναϊκός κέρδισε γιατί ήταν πιο συγκεντρωμένος, έχουμε μεγάλους παίκτες και αντιδράσαμε σε σημεία που ο Αστέρας ήταν καλύτερος".

Για τους σκάουτερ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ: " Ούτε που ήξερα κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει. Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή".

Για τον αγώνα Κυπέλλου: " Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι κι εκεί. Είναι ένας μεγάλος θεσμός και πρέπει να τον κατακτήσουμε. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, πρέπει να τα κατακτάς όλα".

Ζέκα: " Είναι καλό για μας που κερδίσαμε, η ομάδα έπαιξε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μάς δυσκόλεψε, αλλά εμείς αντιδράσαμε σαν μεγάλη ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική. Εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, οι τρεις βαθμοί είναι οι σημαντικοί".

Για τον αγώνα Κυπέλλου: "Δεν ξέρω την ομάδα που παίζουμε. Θα δουλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

Τέλος, ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, του οποίου ο μάνατζερ (Βίκτορ Περάλτα) βρισκόταν στο ΟΑΚΑ και από Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, τόνισε:

" Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο εντός έδρας ματς που έχουμε παίξει αυτή τη σεζόν. Γενικώς ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί η ομάδα φαίνεται πως είναι λίγο κουρασμένη. Κι εγώ νιώθω κουρασμένος, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Δεν παίξαμε καλά, αλλά πήραμε τη νίκη και πετύχαμε τρία γκολ. Τώρα κοιτάμε το ματς του Κυπέλλου. Μετά, έχουμε επτά ημέρες να ξεκουραστούμε, κάτι που θα είναι καλό για μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ