Λέτο: “Επιστρέφω σύντομα”

Λέτο
Ο Σεμπαστιάν Λέτο έστειλε μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του Twitter λέγοντας πως σύντομα θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας
Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο του κι έτσι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Λέτο κάθε μέρα νιώθει και καλύτερα όμως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει σκοπό να ρισκάρει μία γρήγορη επιστροφή που μπορεί να γυρίσει σε μπούμερανγκ.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως με μήνυμα του στο Twitter καθησύχασε τους φίλους του Παναθηναϊκού, αν και άφησε μία πικρία προς το τέλος:
“Good morning amigos ! Thanks for your support guys …… I’m much better and I hope to be back soon .. :(“
Η μετάφραση: “Καλημέρα φίλοι μου! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας… Είμαι καλύτερα και ελπίζω πως θα επιστρέψω σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις”