EUROPA LEAGUE

Λέστερ - Νάπολι: Συνελήφθησαν 12 οπαδοί για τα σοβαρά επεισόδια

Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Νάπολι με της Λέστερ
Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Νάπολι με της Λέστερ PRINT SCREEN TWITTER: HOOLIGANSTV

Σε 12 συλλήψεις οπαδών της Νάπολι προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές έπειτα από τα άγρια επεισόδια στην αναμέτρηση με τη Λέστερ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λέστερ και τη Νάπολι, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες σε 2-2 για την 1η αγωνιστική του Europa League, επισκιάστηκε από τα άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων τόσο εντός, όσο και εκτός του King Power.

Οι βρετανικές αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με τα επεισόδια, προχώρησαν ήδη σε 12 συλλήψεις οπαδών του ιταλικού συλλόγου, όπως έγινε γνωστό, ενώ αναμένεται να προκύψουν κι άλλες στη συνέχεια.

Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στο παιχνίδι οι οπαδοί των "παρτενοπέι" πλησίασαν τις κερκίδες των Άγγλων οπαδών, με τα αίματα να μην αργούν να ανάψουν. Η αστυνομία προσπάθησε να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα οι ναπολιτάνοι να επιτεθούν και σε άτομα της ασφάλειας. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών κατάφεραν και έφτασαν μέχρι τους οπαδούς των γηπεδούχων, κρατώντας και ζώνες στα χέρια τους.

TAGS EUROPA LEAGUE ΛΕΣΤΕΡ ΝΑΠΟΛΙ ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ