PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Ο Σάντσο εκτόξευσε τους "διαβόλους" και βύθισε τις "αλεπούδες"

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέστερ για την Premier League 2022-2023 στο "Κινγκ Πάουερ", Λέστερ | Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λέστερ για την Premier League 2022-2023 στο "Κινγκ Πάουερ", Λέστερ | Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ και με το 1-0 έφτασε στην 5η θέση της Premier League, αφήνοντας τις "αλεπούδες" στην τελευταία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Λέστερ για το παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Premier League και εκτοξεύθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κυρίως εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων στην άμυνα, θυμίζοντας ολοένα και περισσότερο ομάδα του Έρικ τεν Χαχ. Σε μία τέτοια περίπτωση στο 23ο λεπτό ο Τζέιντον Σάντσο άνοιξε το σκορ, με αυτό που έμελε να είναι το νικητήριο γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς (που βρίσκεται υπό πίεση) είχαν την μπάλα στα πόδια τους, δημιούργησαν ορισμένες επιθέσεις που θα μπορούσαν να είχαν αίσια κατάληξη, όμως δεν είχαν το καθαρό μυαλό για την ισοφάριση. Τα τάκλιν των φιλοξενουμένων και η αστοχία κράτησε τις "αλεπούδες" στο μηδέν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στον αγώνα στο 68ο λεπτό, είχε ένα "ψαλίδι" και ορισμένες τελικές που δεν βρήκαν στόχο, καθώς και δύο πάσες που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ασίστ. Ωστόσο, δεν πέτυχε κάτι από αυτά, την ημέρα που έγινε γνωστό ότι θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ