ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λέστερ - Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ έχασε πέναλτι για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια στην Premier League

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατά τη διάρκεια του Λέστερ - Λίβερπουλ
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατά τη διάρκεια του Λέστερ - Λίβερπουλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Μοχάμεντ Σαλάχέχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με τη Λέστερ, αφού είδε τον Σμάιχελ να αποκρούει το πέναλτι του, το οποίο ήταν το πρώτο που έχασε στην Premier League έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λέστερ μετά την ανατροπή του Μοχάμεντ Σαλάχ από τον Εντιντί, ωστόσο ο Αιγύπτιος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σμάιχελ από την άσπρη βούλα.

Ο κίπερ των "αλεπούδων" απέκρουσε, με τον Σαλάχ να μην μπορεί ούτε σε δεύτερο χρόνο να βρει δίχτυα, αφού πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στο οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο χαμένο πέναλτι του 29χρονου στην Premier League και πρώτο έπειτα από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που νικήθηκε από τα 11 βήματα ήταν τον Οκτώβριο του 2017 κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Να σημειωθεί πως ήταν το πρώτο πέναλτι χαμένο πέναλτι για τη Λίβερπουλ από το 2017 στην Premier League. Άλλωστε ο Αιγύπτιος είναι ο κύριος εκτελεστής.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ