ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Λεονάρντο: "Ώρα για τον Εμπαπέ να φύγει από την Παρί, έδειξε πως δεν μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Σκληρές δηλώσεις με αποδέκτη τον Κιλιάν Εμπαπέ εξαπέλυσε ο Λεονάρντο μιλώντας στην "Equipe", με τον πρώην αθλητικό διευθυντή του συλλόγου να ζητάει από τον Γάλλο σταρ να φύγει και να τονίζει πως είναι σπουδαίος παίκτης αλλά όχι ηγέτης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται το φετινό καλοκαίρι μεταξύ Παρί και Ρεάλ και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους των Παριζιάνων, βλέποντας την επιθυμία του Γάλλου σούπερ σταρ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2024 προτιμώντας να συνεχίσει στους μερένγκες είτε τώρα είτε το επόμενο καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι μάλιστα τόσο άσχημη η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί ώστε να εκτοξευτούν πυρά για τον 24χρονο φορ και από τον άλλοτε αθλητικό διευθυντή των Παριζιάνων, Λεονάρντο, ο οποίος ξέσπασε μέσω δηλώσεών του στην "Equipe":

"Νομίζω πως είναι ώρα για τον Εμπαπέ να αφήσει την Παρί, δεν ξέρω πώς. Η Παρί υπήρχε πριν από τον Εμπαπέ και θα υπάρχει και μετά από εκείνον.

Είναι εδώ τα έξι τελευταία χρόνια και σε αυτό το διάστημα πέντε ομάδες κατέκτησαν το Champions League. Δεν είχε κάποια από αυτές τον Εμπαπέ", τόνισε ο Βραζιλιάνος άλλοτε παίκτης της Παρί, και πρόσθεσε:

"Με τη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια, ο Εμπαπέ έχει δείξει πως δεν μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας. Είναι σπουδαίος παίκτης αλλά όχι ηγέτης. Σπουδαίος σκόρερ αλλά όχι δημιουργός, είναι δύσκολο να χτίσεις ομάδα γύρω από αυτόν".

Το τι θα κάνει η Παρί με το σίριαλ Εμπαπέ παραμένει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες μέχρι στιγμής, με την ισπανική "As" να υποστηρίζει από την πλευρά της πως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κάνει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν χωρίς τον Εμπαπέ, έχοντας στη μεταγραφική λίστα της παίκτες όπως οι Κέιν, Ζοάο Φέλιξ και Μπερνάρντο Σίλβα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ