ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Λεονάρντο για Εμπαπέ: "Στη Ρεάλ εδώ και τρία χρόνια είναι σίγουροι πως θα τον πάρουν"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Μπρεστ © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, θέλησε να περιπαίξει τη Ρεάλ σε ερώτηση που του έγινε για τις φήμες που θέλουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να μετακομίζει στη Μαδρίτη, τονίζοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια οι Μαδριλένοι ήταν σίγουροι πως θα τον αποκτήσουν.

Μπορεί να καθυστέρησε λίγες ημέρες τη στέψη της (μαθηματικά), όμως η Παρί Σεν Ζερμέν από το Μ. Σάββατο (23/4) είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας για 10η φορά στην ιστορία της παρά την ισοπαλία 1-1 με τη Λανς.

Το κλίμα στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι καλό και παραμένει αισιόδοξο για την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ.

Παρότι βέβαια, οι Παριζιάνοι βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 23χρονου, η Ρεάλ παραμονεύει, με τους Ισπανούς να θεωρούν σχεδόν ειλημμένη τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη στο τέλος της σεζόν.

Τη σιγουριά τους αυτή θέλησε να περιπαίξει ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, ο οποίος σε σχετική ερώτηση που του έγινε μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε:

"Στη Μαδρίτη είναι σίγουροι εδώ και τρία χρόνια ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα καταλήξει στη Ρεάλ. Μήπως είναι πολύ σίγουροι για αυτό;" είπε γελώντας στο Sky Sports Italia, ενώ μιλώντας στο Canal+ είπε:

"Ειλικρινά, πάντα υπήρχαν συζητήσεις. Δεν υπάρχει "ειδική" συνάντηση στη Ντόχα. Ο Κιλιάν μιλάει μαζί μας και έχουμε συνεχή επικοινωνία. Νομίζω ότι είναι ακόμα προβληματισμένος. Θεωρώ πως υπάρχει μια πιθανότητα να μείνει. Μπορεί και να φύγει, αλλά το σκέφτεται".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ