ΑΕΚ

Λεονάρντο: "Φταίμε όλοι"

Λεονάρντο: "Φταίμε όλοι"
INTIME SPORTS

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ φταίει όλη η ομάδα της ΑΕΚ και όχι μόνο η άμυνα, σύμφωνα με τον Λεονάρντο. Τι είπε ο Μανωλάς

Όλη η ομάδα της ΑΕΚ φταίει για τον τρόπο που έχασε από τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο η αμυντική γραμμή, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας ο Λεονάρντο.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος παίκτης της Ένωσης τόνισε πως πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στο επόμενο ματς που είναι εντός έδρας για να ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας.

" Είχα πει μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ δεν φταίει μόνο η άμυνα. Φταίμε όλοι. Όχι μόνο η άμυνα. Όταν βάζουμε ένα γκολ μπορεί η φάση να ξεκινήσει από πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, τα λάθη μας. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να δείξουμε καλή εικόνα και να τον ικανοποιήσουμε" είπε αρχικά ο Λεονάρντο και πρόσθεσε:

" Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες, πέτυχε τρία γκολ. Τι να κάνουμε μετά; Έπρεπε να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να παίξουμε. Τελείωσε το αποψινό, πάμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για το σύστημα της ΑΕΚ είπε: " Το σύστημα δεν φταίει. Παίξαμε με τη Ντιναμό, με την Άντερλεχτ και τον Εργοτέλη, το ίδιο σύστημα. Στην Ξάνθη αγωνιστήκαμε με ρόμβο. Ο προπονητής έχει ένα σύστημα μέσα στο μυαλό του και εμείς πρέπει να κάνουμε τι δουλειά μας στο γήπεδο. Δεν την κάναμε απόψε και γι' αυτό χάσαμε".

Μανωλάς: "Υπάρχει κούραση"

Από την πλευρά του ο αμυντικός της ΑΕΚ Κώστας Μανωλάς στις δηλώσεις του στάθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα. " Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από κόντρα, το δεύτερο από μία εκπληκτική ενέργεια του Έτο. Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, δεχθήκαμε και το τρίτο και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Παίζουμε 7-8 παίκτες οι ίδιοι κάθε αγώνα και είναι λογικό να υπάρχει κούραση", τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ