ΚΥΠΡΟΣ

Λεμονής:"Φεύγει πρωταθλητής ο Τζόλε"

Λεμονής:"Φεύγει πρωταθλητής ο Τζόλε"
Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για την αποχώρηση του Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την ενεργό δράση

Για την αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την ενεργό δράση δήλωσε στον Nova Sport fm 94.6:
" Όταν χάνουμε κάτι συνειδητοποιούμε την αξία του. Ήταν μία απόφαση που ήταν σωστή. Διάλεξε να φύγει σαν πρωταθλητής. Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα για την αξία του. Ο ίδιος μίλησε όλα αυτά τα χρόνια στο γήπεδο. Η αποχώρησή του αφήνει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στα δύσκολα ήταν πάντα μπροστά και αυτό ήταν το χαρακτηριστικό του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που ψάχνω σαν προπονητής είναι αυτό το στοιχείο. Καλούς παίκτες μπορούμε να βρούμε παντού, αλλά είναι δύσκολο να βρεις παίκτη με τέτοιο χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ τυχερός με τις επιλογές εκείνης της εποχής. Ήρθαν παίκτες που με την προσωπικότητα και το ταλέντο τους ήταν γεννημένοι να πρωταγωνιστούν



".

Για την συνεργασία του με την Ομόνοια είπε

" Ήρθα σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Δεν ήρθα όμως για αυτά τα παιχνίδια, αλλά για δυόμισι χρόνια. Έτσι θα μπορώ να μάθω καλύτερα την ομάδα για να κάνουμε καλύτερα το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο".

Για τις διαφορές που έχει διαπιστώσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στο ΑΠΟΕΛ δήλωσε:

" Έχουν έρθει καλύτεροι παίκτες, η ποιότητα των αγωνιστικών χώρων δεν συγκρίνεται με αυτά της Ελλάδας, ενώ οι ομάδες δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές, τις εγκαταστάσεις και τα γήπεδα. Ο κόσμος εδώ ζει για το ποδόσφαιρο, όπως στην Ελλάδα, και δουλεύουν πολύ σωστά.

Δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες επιτυχίες, όπως η πορεία της Ανόρθωσης στο Champions League. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην παραγωγή και την αξιοποίηση των ταλέντων, γιατί υπάρχει μεγάλη εισροή ξένων παικτών

".

Για τον αγώνα της Ελλάδας με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Μουντιάλ είπε:

" Πριν τον αγώνα του Σαββάτου η ισοπαλία θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και γι’αυτό μας μένει μια πικρή γεύση. Το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικό και πιο δύσκολο. Θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις γιατί το Ισραήλ θα αγωνιστεί με άλλο τρόπο".

Για την εθνική ομάδα της Κύπρου είπε:

" Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και παίρνει τον καλύτερο εαυτό των παικτών".
















TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ