BUNDESLIGA

Λειψία - Στουτγκάρδη 4-0: Δύο γκολ ο φανταστικός Σομποσλάι στο ντεμπούτο του ως βασικός

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Στουτγκάρδη για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Παρασκευή 19 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Στουτγκάρδη για την Bundesliga 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Λειψία | Παρασκευή 19 Αυγούστου 2021 © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία διέλυσε την Στουτγκάρδη με 4-0 στη 2η αγωνιστική της Bundesliga με τον Ντόμινικ Σομποσλάι να σημειώνει δύο γκολ. Βασικός ο Ντίνος Μαυροπάνος για τους Σουηβούς.

Η Λειψία περίμενε από τον Ιανουάριο τον Ντόμινικ Σομποσλάι και ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός επέστρεψε από προβλήματα τραυματισμού τη φετινή σεζόν για να δείξει την αξία του. Στην αναμέτρηση με τη Στουτγκάρδη, την πρώτη του ως βασικός, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη με 4-0 για την 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο 20χρονος διεθνής σημείωσε δύο γκολ, το πρώτο με όμορφο σουτ στο 38ο λεπτό και στο 52' σκόραρε με εκτέλεση φάουλ, που αρχικά ήταν γέμισμα, αλλά δεν παρενεμβλήθη κανείς. Με τα πρώτα δευτερόλεπτα του 2ου μέρους βρήκε δίχτυα και ο Έμιλ Φόρσμπεργκ, ενώ στο 65' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι, με τον Αντρέ Σίλβα να γράφει το τελικό σκορ. Για τους Σουηβούς, που άριχσαν τη σεζόν με εντυπωσιακό 5-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ, ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν κατάφερε να σώσει τα προσχήματα, παρότι αγωνίστηκε για 84 λεπτά.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκούλατσι, Κλόστερμαν, Όρμπαν (76' Μουκιέλ), Σιμακάν, Γκβάρντιολ, Άνταμς, Αϊνταρά (69' Ζάμπιτσερ), Σομποσλάι (69' Λάιμερ), Φόρσμπεργκ, Ενκουνκού (82' Πόουλσεν), Σίλβα (69' Χουάνγκ)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Μίλερ, Μαυροπάνος (84' Στέντσελ), Άντον, Κεμπφ, Μάσιμο, Κλέμεντ (73' Μιλό), Έντο, Σόσα, Φέρστερ (81' Τόμι), Αλ Γκαντιουί (46' Ντιντάβι), Κλίμοβιτς (73' Κάλαϊτζιτς)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Η βαθμολογία της Bundesliga

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ