ΛΕΙΨΙΑ

Λειψία: Επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Σόμποζλαϊ

Ο Ζομποζλάι στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ με την Ατλέτικο στο Wanda Metropolitano για το Champions League.
Ο Ζομποζλάι στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ με την Ατλέτικο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Λειψία προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ντόμινικ Σόμποζλαϊ για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ως ανταμοιβή για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πλάνο της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντόμινικ Σόμποζλαϊ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Λειψία, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, καθώς σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο λόγος της επέκτασης είναι ότι ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός έχει δείξει ότι πιστεύει πολύ στο πρότζεκτ της ομάδας, με τους "ταύρους" να τον ανταμείβουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σόμποζλαϊ. ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Σάλτσμπουργκ, δεσμευόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο πρόθεση των ιθυνόντων των Γερμανών είναι να τον κρατήσουν για έναν ακόμα χρόνο.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος Ούγγρος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με τη Λειψία, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που είχε στις πρώτες του ημέρες με τη νέα ομάδα του. Ωστόσο και οι δύο πλευρές ανυπομονούν να ξεκινήσει η νέα χρονιά, προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι που είχαν τεθεί τον Ιανουάριο.

Photo Credits: © 2020 Manu Fernandez / Associated Press

TAGS ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ